Med mange års erfaring som smedefirma, og en dyb interesse og passion for at skabe æstetisk flot og funktionelt smedearbejder, er vi mere end klar på at være din partner når det kommer til at lave havehegn og haveafskærmninger til din have. Vi er beliggende i, og tilbyder smedearbejde og havehegn i Odense, men også det meste af fyn.

At skabe de perfekte rammer omkring din have kan have flere funktioner end bare én, det er med til at tilføje værdi til dit privatliv, agerer som et beskyttende element til din have og dit hus, og kan samtidig tilføje noget ekstra pænt til din have og din ejendom. 

Havehegn med teknik og kvalitet 

Kvalitet og håndværk har en meget stor betydning, når det kommer til smedede havehegn. Vi forstår at en haveafskærmning har et funktionelt element, men samtidig også æstetik og er en investering i din ejendom. Vi fokuserer på at levere en løsning til dig der både er flotte og holdbare. 

Kvaliteten af vores håndværk når vi laver havehegn og haveafskærmning, afspejler sig i hver enkelt svejsning og detalje. Vi bruger materialer af god kvalitet, så vores haveværn vi leverer til dig, er rustresistente og så mest mulige vedligeholdsfrie. Når du vælger Søderholms Smedeteknik, vælger du kvalitet og pålidelighed.

Kontakt os og hør mere

Havehegnet har mange funktioner 

Tilføjer du dig haveafskærmning til dit udendørs rum, tilføjer du faktisk mere end bare ét element til din have. 

Først og fremmest er det med til at afgrænse og definere din have, hvilket kan være utrolig rart på flere områder. Ved at definere din have, skaber du struktur der kan hjælpe med at organisere dit udendørs område, det kan derfor gøre det meget nemmere at forbedre havens udseende og æstetik. 

Udover en fin afgrænsning til haven, hjælper haveafskærmningen også som et beskyttende element. Det er med til at skabe tryghed og sikkerhed, og kan hjælpe med at holde uønskede gæster væk fra din ejendom. Udover dette tilføjer det selvfølgelig også afskærmning til din ejendom, så du kan nyde dig privatliv uforstyrret. Har du måske børn eller dyr, skaber havehegnet også et sikkert miljø for dem, ved at forhindre dem i at forvilde sig ud fra din ejendom. 

Til sidst er der helt basalt bare det æstetiske ved monteringen af et haveværn til din have. Du kan ved os få forskellige designs og materialer, der komplimenterer resten af dit hus. Uanset hvilken stilart du er til, er ingen udfordring for stor til os. 

Lad os hjælpe dig i dag 

Vi er din pålidelige partner, når du leder efter et professionelt og erfarent smedefirma. Ønsker du smedearbejde af havehegn, haveværn eller haveafskærmning, tilbyder vi tilpassede løsninger der er kompatible med din smag og resten af din ejendom. Kontakt os på 21644508 eller på sst@hotmail.dk, og så er vores dygtige team klar til at tage imod dine spørgsmål, eller eventuelt give dig et uforpligtende tilbud. 

Har du brug for hjælp til andre smedeopgaver, er vi mere end klar til at hjælpe dig. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Husk vedligeholdelsen

Korrekt vedligeholdelse er vigtigt, så du sikrer dig at dit hegn forbliver pæn og funktionelt lang tid fremover. Da det trods alt er en udendørs installation, kan de særligt blive udsat for det danske vejr, slid og skader, derfor skader det ikke at gøre vedligeholdelsen med regelmæssige mellemrum. Klik på de nedenstående elementer, og se vores råd på vedligeholdelse af dit havehegn. 


Det gør ingenting at rengøre hegnet regelmæssigt, fjern skidt og snavs med en blød børste eller klud. Det er med til at forhindre ophobning af skidt, der kan skade overfladen over tid. Jo mere ren dit hegn er, jo mindre er risikoen også for korrosion og rust.


Behandler du dit hegn med overfladebehandling og eventuelt en omgang maling, pynter det ikke kun på hegnets udseende. Det kan også hjælpe som et forebyggende element imod korrosion, og fungerer som rustbeskyttelse.


Gror der planter, busker eller hvad der ellers kunne være op af dit hegn, anbefaler vi at trimme det regelmæssigt. Selvom det kan se pænt ud, kan overvoksede planter og buskadser være med til at beskadige dit havehegn.


Gennemgå regelmæssigt alle skruer, bolte og fastgørelsesdele for at sikre, at de er godt fastspændte. Dette forhindrer, at hegnspaneler løsner sig eller blæser væk i vinden.


Vær opmærksom på jordforholdene omkring dit hegn. Sørg for, at der ikke er oversvømmelse eller stagnerende vand, da dette kan påvirke træets holdbarhed og forårsage råd.