Noget af det mest forfriskende du kan gøre for dig selv, er at starte dagen, eller modsat komme hjem efter en travl dag og slutte dagen med et forfriskende og afslappende bad under åben himmel. Vi hos Søderholms Smedeteknik er et smedefirma der tilbyder et hav af tjenester, heriblandt laver vi udebad i Odense og det meste af Fyn. 

Kontakt os og hør mere

Fordelene ved et udebad 

Et udebad kan meget nemt tilføje en helt ny dimension til din have og udendørsliv. Vores udendørs bad er designet med fokus på både kvalitet, samt æstetik og udseende, da de ikke kun skal fungere funktionelt, men også pynte til din have. Der er gode grunde til den stigende interesse, heriblandt:

 • Nærhed til naturen:
  • Med et udebad kan du nemt komme til at nyde naturens skønhed, alt imens du tager et afslappende bad. Du bliver bragt tættere på naturen, og kan virkeligt fordybe dig i omgivelserne, når du er i badet og mærker solens stråler, eller de kølige vindpust.
    
 • Afslapning og velvære:
  • Du kan helt sikkert komme til at opleve, at dit udebad har en evne til at fremme afslapning og velvære. Lyden af den rindende vand kombineret med den friske luft, hvor du samtidig har naturen foran dig og en skøn atmosfære, kan nærmest virke terapeutisk. Det er ideelt til stressreduktion og afslapning. 
    
 • Personligt frirum:
  • Du får også muligheden for at skabe dit helt eget personlige frirum ude i naturen. Vi vil mere end gerne hjælpe dig med at tilpasse badet til din stil og din personlighed, så designet afspejler dette. Hensigten er at lave et sted til dig, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens stress.
    
 • Året rundt brug:
  • Med det rigtige opvarmningstilbehør, kan du nemt nyde dit udebad året rundt, og det kan derfor bruges som en form for vinterbadning. Vinterbadning kan virke skræmmende, men det er utrolig forfriskende, hvor undersøgelser samtidig har vist har en række sundhedsmæssige fordele. 

Vælg det rette udebad til din have eller terrasse

At vælge det rigtige udebad til din have eller terrasse, mener vi selv skal overvejes grundigt. Det skaber den bedste oplevelse for dig, og det er måske en tilføjelse til dit hjem, der kommer til at pynte på din bolig i lang tid fremover. Der er derfor en håndfuld parametre, der med fordel kan tage til overvejelse. 

Overvej for eksempel stilen og designet på dit måske nye udendørs bad. Måske foretrækker du en moderne minimalistisk udendørs bruser, eller måske passer det bedre med en naturlig model, der passer til din personlige smag og resten af din bolig.

Materialerne afspejler både æstetikken på badet, men også holdbarheden. Rustfri stål og kobber er for eksempel populære valg, da de er modstandsdygtige over for korrosion og de svingende vejrforhold i Danmark.
Overvej også om der er specifikke funktioner du er på udkig efter, og hvor den skal placeres. Det ideelle ville være at placere den et sted hvor den er nemt tilgængelig for dig, men stadig giver dig privatliv.

Lad os levere dit udebad 

Vi står klar som smedefirma, og kan hjælpe dig med at realisere dine visioner. Vores ekspertise inden for smedearbejde, kan sikre at du får det udebad du drømmer om. Kontakt os på 21644508 eller på sst@hotmail.dk , og så kan vi give dig behagelig og professionel rådgivning, eller eventuelt komme med et uforpligtende tilbud. 

Prisen på en udendørs bruser eller et udebad varierer afhængigt af forskellige faktorer, hvor design, valg af materialer og hvilke funktioner den skulle have, har en betydning. Prisen afhænger meget af dine specifikke krav. Vi kan derfor ikke opgøre for en grundlæggende pris, men kan sammen med dig uden problemer finde en løsning der passer til dit budget. 

Skal du have hjælp til andre smedeopgaver? Vi tilbyder det meste, og kan hjælpe med følgende:

Står det du har brug for hjælp til, ikke på listen, hører vi alligevel gerne fra dig. Vi tilbyder at hjælpe med de fleste smedeopgaver, og kan højst sandsynligt hjælpe dig.